top of page
Buscar

I Concurs per grups joves "la Llavor"

L’Espai Jove la Masoveria organitza el primer concurs per bandes locals i novells a Llinars del Vallès. Volem regar les llavors musicals que esteu sembrant arreu del territori, per això...

Si tens un grup de música de qualsevol estil, la majoria teniu entre 14 i 35 anys i almenys un està empadronat en algun municipi del Vallès Oriental; aquesta és la vostra!

1. Consulteu les bases i descarregueu-vos la inscripció al web de la Masoveria: jovellinars.wixsite.com/lamasoveria o escrivint-nos directament a: lamasoveria@llinarsdelvalles.cat

2. Feu-nos arribar 2 temes gravats, serà suficient amb el vídeo o l’enregistrament d’un assaig o concert on es pugui apreciar bé el so. Caldrà facilitar-nos l’enllaç de la plataforma web en què es trobi o enviar-nos les cançons via e-mail.

3. Un jurat format per diferents professionals en el món de la música seleccionarà els 5 grups que tocaran a la final el divendres 29 de juny a partir de les 20h.


Premis

El grup escollit pel jurat tindrà un premi doble:

- L’enregistrament i masterització d’una maqueta de 2 temes a Nan Mercader Estudis de Cardedeu.

- Tocarà a la Festa Major de Llinars del Vallès el dia 8 de setembre de 2018 com a teloner del grup principal


Però a més, hi haurà un premi per al grup amb millor directe: RKMM Radio Music Montseny ofereix una gravació professional d’àudio i vídeo en directe al seus estudis.

Teniu temps per inscriure-us fins el dia 8 de juny. El dia 12 de juny es publicaran el nom dels grups que passen a la final.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lamasoveria@llinarsdelvalles.cat o un missatge de whatssapp al 659 300 963


bottom of page